Tilstoppet toalett - hvordan håndtere det

Ringe rørlegger? Selvfølgelig kan du alltid. Det eneste spørsmålet er om det er et slikt behov og om det ikke vil være en bedre løsning for deg, å presse det gjennom deg selv. Vi gir deg råd om hvordan du gjør det, til en veldig lav pris, f.eks. Hvordan du trekker ut toalettet med en flaske?


1.Tett toalett - et uhygienisk problem
2.Godhjertet stempel - hvordan rense toalettet.
3.Hvordan koble fra et toalett med en flaske
4.Hva om du ikke klarer å tømme et tilstoppet toalett?
5.Rydder et tett toalett med kjemikalier

Tett toalett - et uhygienisk problem
Et tett toalett er utvilsomt et alvorlig hygienisk problem. Ikke bare kan du føle det nesten over hele huset, men du kan heller ikke komfortabelt ivareta dine behov. Derfor er det viktig å vite hva du skal gjøre når du plutselig ser at vannet på toalettet begynner å renne sakte eller bare plutselig står stille.

Godhjertet stempel - hvordan rense toalettet
Mange av oss har dette enkle verktøyet i hjemmene våre. Det koster lite og kan virkelig gjøre mye. Inkludert trekk ut toalettet. Og veldig viktig, bruken er veldig enkel. Det er nok å sette gummikoppen til dreneringshullet og trykke den hardt nok til at gummien kan feste seg og skape et vakuum. Deretter holder du håndtaket og utfører noen pumpeslag. Hva om du ikke har en pusher hjemme og du ikke er på vei til butikken?

Hvordan koble fra et toalett med en flaske
Du kan lage en provisorisk, men veldig effektiv pusher fra en mineralvannflaske, det vil si en måte å rense toalettflasken på. Det er nok å kutte av den nedre delen og hakke plasten til en dybde på ca 3 cm. Ta toppen med den skruede hetten i hånden og legg den kuttede delen av flasken i sluket, og flytt deretter flasken kraftig opp og ned. Takket være flasken skal det tilstoppede toalettet tette seg.

Hva om du ikke klarer å tømme et tilstoppet toalett?
Hvis stempelet ikke hjalp og du fortsatt lurer på hvordan du kobler fra toalettet, anbefaler vi å bruke spiralen. Igjen kan du kjøpe den i en butikk eller lage en provisorisk versjon av den hjemme. Den fra butikken lar deg utføre en mer "grundig" rengjøring av kloakksystemet. Alt du trenger å gjøre er å plassere ledningen i avløpet og bruke sveiven til å føre den dypere inn i kloakksystemet. Dette lar deg presse gjennom en betydelig lengde på installasjonen. Hjemmemetoden, derimot, består i å lage en spiral selv, for eksempel fra en metallhenger (selvfølgelig må metallet være fleksibelt nok til at det kan settes fritt inn i avløpet. Mer overflate gjør fyllingen.

Rydder et tett toalett med kjemikalier
Blokkering av kloakksystemet kan også gjøres med bruk av passende kjemikalier. Imidlertid bør denne metoden bare brukes når de andre har mislyktes. Du bør alltid huske å sette målingen i avløpet bare når det ikke er mer vann over det. Hvis det ikke tømmes, velg det og tilsett deretter det natriumhydroksidbaserte middelet. Når vi legger det på en stor mengde stående vann, for det første virker det kanskje ikke, og for det andre kan det sprute oss og brenne oss når det plutselig reagerer med vann.

Hvis du ikke er redd for denne typen arbeid, kan du trygt gjøre det selv. Bare husk å følge sikkerhetsreglene, hovedsakelig hansker og passende klær. Og hvis disse metodene ikke hjelper, ring en profesjonell, for eksempel: Rørlegger Oslo

Du kan være interessert i artikkelen